Comencen els treballs per reconstruir l'escenari de la plaça Vella per tal de millorar el seu manteniment

Es substituirà l'escenari fix però es mantindrà la ubicació i les dimensions 

El proper dilluns, 20 de novembre, començaran els treballs de substitució de l'escenari fix de la Plaça Vella. Tot i que es mantindrà tant la seva ubicació com les seves dimensions, l'estructura es reconstruirà completament. Aquesta intervenció s'emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l'espai públic.

Les característiques de l'escenari feien necessari un manteniment intensiu i costós. El terra, fins ara, estava format per un entarimat de fusta. El material s'ha anat degradant amb el temps i ara feia necessari que es canviessin els taulons per motius de seguretat. Per aquest motiu, s'ha considerat més oportú refer l'estructura i construir una de nova que redueixi aquesta exigència de manteniment.

El projecte inclou l'eliminació de tot l'escenari actual i la seva reconstrucció. Amb el nou format, l'estructura estarà feta de formigó alleugerit i es construirà directament in situ. El paviment definitiu estarà construït amb pedra natural granítica.

L'actuació ha estat encarregada a l'empresa Asfaltats Riba SA, i compta amb un pressupost de 7.274,29 euros (IVA inclòs). Està previst que l'execució dels treballs es perllongui durant un mes.