Comencen les obres per condicionar els espais verds de la plaça del Treball de Ca n'Anglada

Els joves de la Casa d'Oficis són els responsables d'aquesta actuació 

Un grup de joves de Ca n'Anglada, d'entre 18 i 24 anys, vinculats al programa de la Casa d'Oficis del Servei d'Ocupació de Foment de Terrassa, són els encarregats de condicionar els espais verds de la plaça del Treball, situada entre els carrers de Sant Damià, Aymerich i Gilabertó, Sant Cosme i Jacint Elias, al barri de Ca n'Anglada.  Amb l'actuació que s'ha posat en marxa aquesta setmana es vol provar l'eficàcia de la intervenció amb persones que estan directament vinculades amb el barri, per aconseguir un millor ús dels espais verds. L'elecció de les plantes i el disseny de la seva ubicació a la plaça del Treball s'ha fet de manera coordinada entre els alumnes i el monitor per augmentar, així, el grau d'implicació dels joves en aquesta tasca col·lectiva.

Els treballs consisteixen a netejar l'espai, instal·lar un sistema de reg, col·locar una manta antiherba i plantar la nova vegetació. Un cop es faci el tancament i la correcta senyalització de les plantacions, els espais verds quedaran tancats a l'accés un mínim de 8 mesos per evitar que la zona sigui trepitjada i es faci malbé. El pressupost d'aquesta actuació és d'uns 6.000 euros.

Les Cases d'Oficis són programes específics que busquen la inserció laboral dels joves menors de 25 anys i que combinen la formació amb la pràctica remunerada de professions vinculades a diversos oficis.