Constituït el Comitè Organitzador del Mundial d'hoquei femení a Terrassa

L'integren l'Ajuntament de Terrassa, la Generalitat, la Diputació, el Consejo Superior de Deportes, les federacions espanyola i catalana i els Clubs

Avui dimarts, 28 de juliol, s'ha constituït el Comitè Organitzador del Mundial femení d'hoquei 2022, una competició organitzada de forma conjunta per les ciutats d'Amstelveen (Holanda) i Terrassa. La constitució del comitè organitzador és el primer pas en el procés d'elaboració del programa d'accions i actuacions previstos a la ciutat com a coorganitzadora del Mundial. Durant la reunió constitutiva, celebrada de manera telemàtica, s'han establert els calendaris de futures reunions i s'ha determinat el funcionament d'aquest grup de treball que coordinarà administracions, federacions i clubs d'hoquei amb l'objectiu d'afrontar el repte d'acollir el Mundial femení de 2022.

La representació institucional de l'Ajuntament de Terrassa a la reunió ha anat a càrrec del tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, i el regidor d'Esports, Miguel Ángel Moreno. Per al tinent d'alcalde Isaac Albert, "Terrassa tornarà a ser la seu d'una gran competició esportiva d'alt nivell, que suposarà una eina de projecció internacional molt potent per a la ciutat i una gran oportunitat per a fer un salt endavant molt més enllà de l'àmbit estrictament esportiu". Per la seva banda, el regidor d'Esports, Miguel Angel Moreno considera que: "Amb l'acte de constitució del Comité organitzador, Terrassa entra ja en la fase definitiva per a la organització del Mundial 2022 i ens permet dotar-nos d'una eina fonamental per aconseguir celebrar una competició d'aquest nivell i d'aquesta exigència amb totes les garanties d'èxit".

El comitè està format per representats de l'Ajuntament de Terrassa, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consejo Superior de Deportes, les federacions espanyola i catalana d'hoquei i els clubs d'aquest esport de la ciutat.

El Mundial d'hoquei femení es disputarà entre els dies 1 i 17 de juliol de 2022. La fase prèvia de la competició, així com els quarts de final, es jugaran entre Terrassa i Amstelveen, mentre que les semifinals, el partit pel tercer i quart lloc, i la final se celebraran a Terrassa.

Aquesta serà la primera vegada que Terrassa acollirà un Mundial desprès de ser la seu de la competició de Hockey durant els Jocs Olímpics de 1992 i d'acollir la celebració de la Champions Trophy l'any 2006.