L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2023

Les sol·licituds es podran presentar fins el 30 de gener

Imatge diners amb brot verdL'Ajuntament de Terrassa ha publicat la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2023. El termini de presentació de sol·licituds es va obrir el passat 22 de desembre i finalitzarà el 30 de gener.

Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa sobre la convocatòria, concretament a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=1101, o a l'Espai de les entitats: https://espaientitats.terrassa.cat/ca/ja-esta-oberta-la-convocatoria-de-subvencions-2023/. Les fitxes específiques dels diferents àmbits d'activitat pels quals es pot optar a subvencions són a https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/fitxes-especifiques-ambits-2023.

Les entitats poden posar-se en contacte amb el servei de referència de cada matèria per a qualsevol consulta, ja sigui telefònicament o a través del correu electrònic.

Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats, amb l'objectiu d'informar sobre els documents a presentar i la tramitació de les sol·licituds, l'Ajuntament de Terrassa ha organitzat dues sessions informatives amb inscripció prèvia. La primera tindrà lloc el dimecres 11 de gener de 18:00 a 20:00 (presencial a l'Espai de les Entitats - Casal Vapor Gran 39-41, passatge B) i la segona, el dijous 12 de gener de 10:00 a 12:00 (online- videoconferència a través de la plataforma Teams).

Inscripcions:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwdNOAwuWXqP7COwkN5-ynKoi0uFEMZq8MUr6RI92FqkaRLw/viewform

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSep2_0it89by9XzsNH8W2Ep2u_GRELhAreA_Nx43nhR-eNFXw/viewform

Justificació de les subvencions de 2021

L'Ajuntament recorda a les entitats que han rebut subvencions a la convocatòria de 2021 que a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7891 trobaran la informació i el formulari necessaris per a presentar la corresponent justificació i que es podran presentar fins 28 de febrer de 2022.