Dissabte s'inicia l'onzena edició del cicle Sons Clàssics impulsat per l'Ajuntament de Terrassa

De l'11 de maig i fins el proper 21 de juny s'han programat concerts gratuïts  a diferents punts de la ciutat

Sons ClàssicsDemà dissabte, 11 de maig, s'inicia una nova edició del cicle Sons Clàssics amb la programació del primer dels set concerts que es duran a terme fins al proper 21 de juny a diferents punts de la ciutat. El cicle Sons Clàssics, impulsat per l'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Cultura, arriba a la seva onzena edició com una proposta musical consolidada per difondre la música clàssica entre el públic programant actuacions gratuïtes a tots els barris de la ciutat.

Per tal de fer més estreta i fluida la connexió entre música, intèrprets i públic, les actuacions s'acompanyen d'una breu explicació per part dels artistes que aporta informació, tant pel que fa a la formació musical com també al repertori que s'interpreta.

El primer concert d'aquest nou cicle de Sons Clàssics se celebrarà el dissabte 11 de maig a les 19 h al Centre Cívic Municipal President Macià i anirà a càrrec de Carlos Martín que oferirà el concert "Joies de la guitarra clàssica" interpretant peces de Tàrrega, Rodrigo, Granados o Piazzolla, entre d'altres.

A aquest primer concert el seguiran diferents propostes musicals que completaran la programació del cicle Sons Clàssics d'aquest any, que s'allargarà fins al 21 de juny amb propostes com el concert de violí "Bona Nit Gulliver", a càrrec de Joan Morera i Quim Térmens; "Amors de Primavera", interpretat per Andreu Miret i Joan Grimalt; "Òpera Secreta" amb Laia Camps, Joan Martínez Colás i Monika Lao; "Pictofonies-Eros i Tanatos" a càrrec del Cor Camerata Impromptu sota la direcció de Daniel Antolí Plaza; o el concert "Cançons entre copes", amb un repertori de cabaret i cançó vienesa a càrrec de la soprano Maria Teresa Vert i el pianista Alejandro Lidón.

Les actuacions tindran lloc a diferents espais de la ciutat com el Centre Cívic President Macià, la Biblioteca del Districte 2, la Biblioteca del Districte 4, l'Església de la Santa Creu o l'Institut Les Aimerigues, que juntament amb el Casal Cívic Can Parellada debuten com a equipaments d'acollida dels concerts d'aquest cicle.

A més, i dins de la programació d'aquest any, també s'ha inclòs un concert al Raval de Montserrat  per celebrar el Dia Internacional de la Música. Una activitat vinculada al projecte "El Maria Canals porta cua", organitzada pel prestigiós Concurs Maria Canals, de caràcter internacional.

El cicle Sons Clàssics compta amb una gran implicació de les entitats del territori, que s'encarreguen de fer difusió dels concerts pels respectius barris, actuant com a amfitriones, tant per als músics com per al públic assistent. En aquesta edició, col·laboren amb l'Ajuntament diferents associacions de veïns i veïnes del territori i altres entitats com el Centre Parroquial Santa Creu.