El cicle Jazz a prop arriba aquest any als patis de diferents escoles de la ciutat

La 24a edició del cicle, que se celebrarà entre l'11 d'abril i el 2 de maig, programarà un total de set concerts gratuïts a l'aire lliure, amb aforament limitat i amb reserva d'entrades per garantir la seguretat de públic i artistes

Jazz a propEl Jazz a prop arriba a la seva 24a edició programant un total de set concerts als patis de diferents escoles de la ciutat. D'aquesta forma, les actuacions es faran a l'aire lliure i amb un aforament limitat amb l'objectiu d'incrementar les mesures de seguretat tant del públic com dels artistes i mantenint, al mateix temps, l'esperit de fer arribar la música i el jazz al territori, adaptant-se a la situació actual i garantint totes les mesures de prevenció i seguretat vigents.

Així, les persones interessades en assistir als concerts programats en aquesta edició podran adquirir la seva entrada, a partir del dimecres 24 de març a les 9 h i de forma totalment gratuïta, a través de l'enllaç www.entrapolis.com/organitzador/cultura-districtes.

Degut a les limitacions d'aforament hi haurà un total de 1.050 entrades disponibles, 150 per a cadascuna de les actuacions programades.

Per cinquè any consecutiu, l'Associació de Músics de Jazz de Terrassa, MuJazzT, s'ha encarregat de la direcció artística d'un cicle impulsat per l'Ajuntament de Terrassa amb l'objectiu de difondre i fer arribar a tot el territori un estil musical molt vinculat a la ciutat.

Una programació que aquest any dona un especial protagonisme a les formacions de jazz locals i vinculades a la ciutat. Segons ha explicat la regidora de Cultura, Rosa Boladeras: «Enguany, la programació del Jazz a prop atorga una rellevància molt especial a les formacions locals amb un doble objectiu. D'una banda posar de relleu l'enorme talent cultural i musical existent a casa nostra i de l'altra, donar suport al teixit cultural terrassenc i a unes formacions locals que en els darrers mesos han rebut de ple l'impacte que la pandèmia ha provocat dins el sector».

La regidora ha afegit que: «Seguim amb el nostre compromís de mantenir totes aquelles activitats i cicles culturals que les actuals mesures que marca el Procicat ens permeti. I si no podem programar en alguns espais, es buscaran alternatives viables per poder tirar endavant aquests cicles culturals en un moment en que la cultura és més necessària que mai».

El cicle Jazz a prop d'aquest any presenta la següent programació:

  • Diumenge 11 d'abril a les 12.30 h, Susana Sheiman Quintet, al pati de l'Escola Agustí Bartra, al Districte 2.
  • Dissabte 17 d'abril a les 12.30 h, Beating Blues, al pati de l'Escola Auró, al Districte 3.
  • Diumenge 18 d'abril a les 12.30 h, Dani Rambla + Guim G. Balasch al pati de l'Escola El Vallès, al Districte 4.
  • Dissabte 24 d'abril a les 12.30 h, Arnau Gil al pati de l'Escola Enxaneta, al Districte 5.
  • Diumenge 25 d'abril a les 12.30 h, Txema Riera Quartet, al pati de l'Escola Sant Llorenç del Munt, al Districte 6.
  • Dissabte 1 de maig a les 12.30 h, Carola Ortiz, al pati de l'Escola Josep Ventalló, al Districte 7.
  • Diumenge 2 de maig a les 12.30 h, The Changes, al pati de l'Escola les Arenes, al Districte 6.

El cicle Jazz a prop compta amb la col·laboració i el suport d'entitats i associacions veïnals en l'organització i ambientació dels espais així com també en la difusió dels concerts.

En aquesta 24a edició del cicle s'aplicaran totes les mesures de prevenció vigents amb l'objectiu de garantir la seguretat de tothom. L'aforament serà limitat i per accedir-hi serà obligatori l'ús de mascareta i es disposarà de gel hidroalcohòlic a l'entrada.