El Govern Municipal presenta en audiència pública les grans línies del Pressupost Municipal 2022

Es farà en sessió telemàtica oberta a la participació de tota la ciutadania

Audiència pública pressuposotsEl tinent d'alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Isaac Albert, presentarà divendres a la ciutadania les grans línies de la proposta del Pressupost Municipal per al 2022 en una audiència pública. La sessió serà a les 16.30 hores en format telemàtic i es podrà seguir en directe des de la Plataforma Participa Terrassa (https://participa.terrassa.cat/processes/ap-pressupost-2022?locale=ca) i el canal de Youtube de l'Ajuntament de Terrassa (https://www.youtube.com/ajterrassa).

A banda de conèixer de primera mà les principals línies dels pressupostos per l'any vinent, la ciutadania i les entitats podran participar activament en l'audiència pública enviant les seves preguntes al Govern Municipal.

Hi ha diferents maneres de participar-hi:

  • Fer una pregunta escrita a l'apartat de comentaris de la plataforma Participa a Terrassa, fins a 24 hores abans de la sessió, és a dir, fins a les 16:30 del dia 7 d'octubre. Per poder publicar comentaris és necessari tenir un compte d'usuari/a en aquesta plataforma.
  • Participar en directe durant l'audiència pública per exposar les preguntes o aportacions. Cal inscripció prèvia, omplint el formulari que hi ha disponible a la plataforma fins a 24 h abans de l'inici de l'audiència (https://cutt.ly/zED7CBs).
  • Participar en el torn obert de preguntes de la sessió a través dels comentaris.
  • Fer arribar una pregunta durant els 7 dies posteriors a la realització de l'Audiència.

Durant l'audiència, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Terrassa, Isaac Albert, donarà resposta a les preguntes plantejades i en cas que no es puguin contestar durant la sessió, es respondran per escrit a la secció de comentaris. A partir del moment en què es comparteixi la gravació, la ciutadania tindrà una setmana més per poder fer preguntes sobre el contingut de la sessió.

L'Audiència Pública del Pressupost Municipal 2022 donarà el tret de sortida a un procés participatiu que clourà el dia 3 de novembre, quan és previst elevar la proposta al Ple Municipal en sessió extraordinària per a la votació del Pressupost i les Ordenances Fiscals 2022.