El Govern Municipal presenta en audiència pública les grans línies del Pressupost Municipal 2024

L'acte, que serà presencial i també es retransmetrà en streaming, és obert a la participació de tota la ciutadania

Audiència Pública de PressupostosEl proper dimecres, 29 de novembre, la tinenta d'alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Maise Balcells, presentarà a la ciutadania en audiència pública les grans línies de la proposta del Pressupost Municipal per al 2024. La sessió començarà a les 18 h a la sala d'actes de la Biblioteca Central de Terrassa i, en paral·lel, es podrà seguir en directe a través de la Plataforma Participa Terrassa (https://participa.terrassa.cat/processes/ap-pressupost-2024?locale=ca) i al canal YouTube de l'Ajuntament de Terrassa (https://www.youtube.com/ajterrassa).  

A banda de conèixer de primera mà les principals línies dels pressupostos per a l'any vinent, la ciutadania i les entitats podran participar activament en l'audiència pública enviant les seves preguntes al Govern Municipal.  

Hi ha diferents maneres de participar-hi:

  • Assistir presencialment a l'Audiència Pública i plantejar una pregunta de viva veu.
  • Fer arribar una pregunta escrita a l'apartat de comentaris de la plataforma Participa a Terrassa, fins a 24 hores abans de la sessió, és a dir, fins a les 18 h del dia 28 de novembre. Per poder publicar comentaris és necessari tenir un compte d'usuari/a en aquesta plataforma. Durant l'audiència, la tinenta d'alcalde de Serveis Generals i Govern Obert de l'Ajuntament de Terrassa, Maise Balcells, donarà resposta a les preguntes plantejades amb anterioritat.
  • Posteriorment a la celebració de l'audiència pública es podrà seguir formulant preguntes durant una setmana, a través de la plataforma Participa a Terrassa. En aquest cas, les consultes plantejades es respondran per escrit també a través de la plataforma.