El Museu de Terrassa adapta les activitats infantils i familiars de Setmana Santa al format virtual

Els tallers gratuïts de "Al Museu i... Santes Pasqües" adreçats a infants de 3 a 10 anys es podran seguir des de casa, amb inscripció prèvia, entre el 29 i ei 31 de març

Activitats familiars Museu de TerrassaEl Museu de Terrassa ha obert les inscripcions per participar en les activitats infantils i familiars organitzades per Setmana Santa. Un seguit de propostes que aquest any adapten el seu programa al format virtual mantenint així una oferta adreçada al públic infantil i familiar amb l'objectiu d'apropar als infants i joves a la cultura i al patrimoni de la ciutat.

Amb aquesta intenció s'han organitzat tres tallers gratuïts destinats a infants de 3 a 10 anys que es duran a terme entre el 29 i el 31 de març. En aquesta edició, el centre d'interès del cicle és la Terrassa Medieval i tots els tallers que formen part del programa giren a l'entorn d'aquesta temàtica:

  • Dilluns 29 de març a les 6 de la tarda es durà a terme el taller "Us presentem a... Tomàs Becket!!!", una activitat emmarcada dins els actes de commemoració de l'any Becket a Terrassa i en el qual els i les participants podran conèixer qui era Tomàs Becket, perquè a Terrassa hi ha unes pintures que testimonien la seva mort i en el que els infants podran també crear un titella representatiu d'aquest personatge.
  • Dimarts 30 de març a les 6 de la tarda està previst realitzar el taller "La vida quotidiana a l'edat mitjana", una proposta amb la que els i les més joves tindran la oportunitat d'apropar-se a aquest període històric i descobrir les tres esglésies que conformen la Seu d'Ègara de Terrassa. A més, cada infant, des de casa seva, farà un teatrí amb aquests tres elements patrimonials com a grans protagonistes.
  • Dimecres 31 de març a les 6 de la tarda el Museu de Terrassa organitza el taller "Protagonista d'un retaule medieval", una proposta que permet descobrir què és un retaule, de quines parts està format o quines temàtiques es tractaven. Per finalitzar el taller i com a treball manual, cada infant podrà protagonitzar el retaule de la seva vida.

Tots els tallers es duran a terme de forma virtual els dies 29, 30 i 31 de març a les 18 h. Les places són limitades i cal inscripció prèvia mitjançant el telèfon 93 739 70 72, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h o a enviant un correu electrònic a [email protected].