El Museu de Terrassa organitza diferents tallers infantils i familiars durant la Setmana Santa

Les activitats, destinades a infants d'entre 4 i 12 anys, giren a l'entorn de la cultura popular i les tradicions vinculades amb la Setmana Santa

Tallers Museu de TerrassaAquest any, el Museu de Terrassa reprèn els tallers familiars de Setmana Santa en format presencial amb l'activitat "Al Museu i Santes Pasqües" en què s'han programat un total de tres tallers adreçats especialment al públic infantil i familiar. Per tal de poder adaptar les activitats a les necessitats de les famílies, el programa s'ha estructurat en tallers d'un sol dia en horari de 9 del matí a 14 h.

Les activitats, destinades a infants d'entre 4 i 12 anys, es desenvoluparan a la Casa Alegre de Sagrera, tot i que s'han previst algunes sortides puntuals. En aquesta edició, el centre d'interès del cicle organitzat pel Museu de Terrassa gira a l'entorn de la cultura popular i les tradicions vinculades amb la Setmana Santa, amb el següent calendari d'activitats:

Dilluns 11 d'abril de 9 a 14 h

Mones i monetes. Una activitat en què tot explicant l'origen de la Pasqua i de les tradicions d'aquestes dates, els i les participants podran elabora la seva pròpia mona.

Dimarts 12 d'abril de 9 a 14 h

La Setmana Santa no para quieta. Perquè la Setmana Santa no cau mai als mateixos dies? Ho sabeu? Potser és cosa dels planetes? Per intentar contestar algunes d'aquestes preguntes el Museu de Terrassa ens ajudarà a fabricar el nostre propi planetari per veure que tot té relació amb els astres. 

Dimecres 13 d'abril de 9 a 14 h 

Un pollet amb sorpresa. A la Mona de Pasqua sempre s'hi posa un pollet. Mitjançant aquest taller els i les participants coneixeran l'origen d'aquesta tradició i podran fer el seu propi pollet per guardar certes coses.

El preu per a cadascun dels tallers de Setmana Santa és de 17 euros (IVA Inclòs). Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia enviant un mail a [email protected] especificant nom i cognoms de les persones inscrites així com una adreça de correu i un telèfon de contacte. 

Per a més informació: https://www.terrassa.cat/actualitat-museu.