El ‘Posa't al seu cap' torna dilluns per recollir fons per a la investigació del càncer infantil

25 estilistes s'instal·laran al Raval de Montserrat per tallar el cabell, a canvi d'un donatiu, a qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa solidària

Dilluns, 27 de setembre, el Raval de Montserrat acollirà una nova convocatòria de ‘Posa't al seu cap', la tradicional rapada solidaria impulsada per la Policia Municipal Terrassa per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil. Aquesta nova edició, que porta per lema ‘Som herois i heroïnes', tindrà lloc de les 16.30 h fins a les 21.30 h. Aquest cop, per tal que hi pugui participar més gent, aquells que ho prefereixin, enlloc de rapar-se podran col·laborar fent-se una trena o un recollit.

El funcionament serà el mateix que en la resta d'edicions, amb una taquilla on es podran adquirir els tiquets, amb un donatiu mínim de 5 euros, i es comptarà amb la participació de 25 estilistes que tallaran el cabell o pentinaran a qui faci el donatiu. L'objectiu és sensibilitzar la ciutadania sobre el primer signe visible de la malaltia una vegada diagnosticada i ja en tractament, com és la pèrdua del cabell a causa de la químio o radioteràpia. A més, les persones que ho desitgin també podran donar cabell a l'associació Mechones Solidarios o venir simplement a dipositar un donatiu.

Hi haurà les actuacions dels pallassos ‘Maldita Sea', la màgia de prop del Mag Toni Muñoz i un espai perimetrat per als petits amb la presència de tres dinosaures de Divershow Fiesta. El grup Blacktucada participarà amb una actuació de percussió.

L'acte s'ha organitzat tenint en compte les mesures de seguretat per a contenir la Covid-19. L'espai serà perimetrat garantint la distància de seguretat d'1,5 metres. A més, s'habilitaran dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'accés i es realitzarà control d'aforaments, accessos i cues per evitar aglomeracions. També caldrà dur la mascareta posada.


‘Leuco's by Ingrid'

La campanya d'enguany està orientada a donar suport i visibilitat a ‘Leuco's by Ingrid', un projecte que neix de mans de la Íngrid, pacient de l'Hospital Sant Joan de Déu a qui van diagnosticar leucèmia el juliol de 2018, i que va voler donar cara i ulls als leucòcits, els glòbuls blancs tan significatius en aquesta malaltia, transformant-los en petites criatures de colors que porten per nom ‘Leuco's'.

Els seus ‘Leuco's' es podran trobar en l'espai de paradetes que hi haurà a l'atri de l'Ajuntament en companyia d'altres iniciatives solidaries a favor de la investigació del càncer infantil com són Mua Solidaris, Pulseras Candela i Shurikan Star. Aquest espai tindrà un circuit d'entrada i sortida i es controlarà l'aforament per tal de garantir les mesures per contenir la Covid-19.


Calendari solidari

A més del ‘Posa't al seu cap', la Policia Municipal de Terrassa també ha presentat un calendari solidari per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. El calendari, que aquest any es pot trobar en dos formats diferents, de taula i de paret, es pot adquirir a la Prefectura de Policia (Edifici Glòries), a la pàgina www.policiasxvalientes.org i a botigues col·laboradores.


Estilistes col·laboradors:
Mira Que Pelu!
Perruqueria & Boutique Nuk's
Perruqueria Charmes
Tendencies Perruquers
Menspire
Identity Perruquers
Cristina Ribera Perruquers
Fatima
Perruqueria Emy
Deborah's Hair Salon
Paquita perruquers
Perruqueria Montse Burgueño
Karmen.com
Jordi L. Herrerías
Perruqueria Dalton's
Carmen Rosa estilistes
Lídia Alvarez Hair stylist
Peluqueria Unisex
Ambro-Maria Lores
Dixa's estilistas
Perruqueria Glòria
Loli Moreno Perruquers
Perruqueria Jarque
Comercial Brumen

Iniciatives Solidàries:
Leuco's by Ingrid https://www.paralosvalientes.com/p2p/8/LEUCOSbyIngrid 
Shurikan Star https://www.shurikanstar.com/ 
Mua Solidaris https://muasolidaris.com/ 
Pulseras Candela https://www.pulserascandela.org/