El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament organitza la "I Setmana de professionals a mà"

El cicle donarà a conèixer en primera persona la realitat de les empreses presents al territori i els perfils que més demanden

Professionals a màEl Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Terrassa reformula el format del cicle "Professionals a mà", que porta a terme des de l'any 2012, amb la creació de la "I Setmana de professionals a mà", amb el mateix objectiu d'apropar a les persones que es troben en situació d'atur la realitat de les empreses, com és el seu funcionament i quina tipologia de perfils professionals són els més sol·licitats. Alhora, professionals responsables del Servei d'Ocupació explicaran, tant a les persones assistents com a les empreses, quines actuacions es realitzen des de l'entitat, per millorar l'ocupació a cada sector.

Els dies 13, 14, 15, 19 i 20 de novembre, la sala d'actes de Foment de Terrassa, SA (ctra. de Martorell, 95), acollirà les empreses Carrefour, Nifco Product España SL, Clece, Happy Costumer i Egara y Sotonor perquè expliquin la seva missió, les seves principals línies de negoci, i com les persones que es troben en recerca activa de feina poden entrar a formar part de la seva plantilla. Després de cada xerrada, s'obrirà un torn de preguntes on les persones assistents podran resoldre dubtes sobre l'empresa i aprendre a fer una autocandidatura, a més de conèixer de primera mà els projectes i actuacions que posa al seu abast el Servei d'Ocupació.

Les persones interessades a assistir-hi poden inscriure's a través de la pàgina web: https://www.terrassaocupacio.cat/ca/tallers-de-recerca/, o bé presencialment de 9 a 14 h al Punt d'Acollida del Servei d'Ocupació (ctra. de Martorell, 95).

L'agenda de les xerrades de la  "I Setmana de professionals a mà" és la següent:

Dimarts, 13 de novembre a les 10 h, Carrefour 
Sector alimentació supermercats-grans superfícies
A càrrec de Cori Ruiz - Responsable de Recursos Humans

Dimecres, 14 de novembre a les 10h, Nifco Products España, SL  
Sector components termoplàstics de qualitat per a la indústria global de l'automoció
A càrrec de Jordi Camps - Director de Recursos Humans 

Dijous, 15 de novembre a les 10 h, Clece
Sector neteja
A càrrec de Licinia Jiménez Escobar - Tècnica de RRHH i 
Susana Cervelló Bordón - Tècnica de RRHH

Dilluns, 19 de novembre a les 10 h, Happy Costumer
Sector anàlisis de dades i noves TIC
A càrrec d'Albert Grau i Perisé, CEO (Director Executiu)

Dimarts, 20 de novembre a les 10 h, Egara y Sotanor
Sector construcció
A càrrec de Outhman Haji, Propietari-Administrador