El termini de preinscripció a l'Escola Municipal de Música serà del 8 al 22 d'abril

El centre farà una jornada de portes obertes el dia 10 d'abril

L'Escola Municipal de Música - Conservatori de Terrassa obrirà el 8 d'abril el període de preinscripció per al curs 2024-25. El tràmit es podrà fer fins al 22 d'abril, preferentment de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, on es pot trobar detallada la documentació necessària per realitzar aquest tràmit. El centre ofereix també la possibilitat de fer la preinscripció presencialment a la secretaria, de dilluns a divendres de 16 a 18.45 h, i també els dimarts i dimecres d'11 a 12.45 h.

La pàgina https://www.terrassa.cat/preinscripcio-escola-musica recull tota la informació i el calendari dels processos de preinscripció, assignació de places i matrícula, i inclou els enllaços als tràmits per a la preinscripció en les diferents modalitats.

El centre posa a disposició de la ciutadania una gran diversitat d'ensenyaments, entre els quals s'inclouen els tallers de música en família amb nenes i nens a partir de 4 anys, sensibilització musical de 5 i 6 anys, iniciació musical per a infants, a partir de 7 anys, joves i persones adultes. A més d'una àmplia oferta de tallers quadrimestrals com els tallers d'audició i cultura musical, taller de teatre musical, entre d'altres.

La preinscripció també és oberta a tothom que ja cursi estudis musicals fora del centre i vulgui accedir a algun curs dels plans formatius de Nivell Bàsic, Avançat o Persones Adultes.


Portes obertes i visita virtual

El centre farà una jornada de portes obertes el dimecres dia 10 d'abril, a les 18 h, per tal d'apropar l'oferta formativa a tota la ciutat, amb una mostra en directe de la tasca que alumnat i professorat fan diàriament. Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar al centre a través del correu [email protected]

A banda de les portes obertes, també hi ha la possibilitat de visitar virtualment el centre a través de l'enllaç https://www.terrassa.cat/escolademusica per conèixer tota l'oferta formativa que l'EMM - Conservatori de Terrassa ofereix a la ciutat.