Els Amics de les Arts, Rosana, Los del Río, Joan Miquel Oliver, Roba Estesa o Sense Sal dins de l'oferta musical de la Festa Major de Terrassa 2018

El programa musical d'enguany recull actuacions per a tot tipus de públic amb una aposta clara pel talent local

Noms com Els Amics de les Arts, Rosana o Los del Río són algunes de les actuacions musicals més destacades que s'inclouen al programa de la Festa Major de Terrassa 2018. Una oferta musical que combina les actuacions de conjunts locals amb les d'artistes amb una dilatada trajectòria a nivell nacional i internacional.

Així, el divendres 29 de juny, al parc dels Catalans, Els Amics de les Arts portaran a Terrassa el seu darrer disc "Un estrany poder".

El dissabte 30 de juny, també a l'escenari del parc dels Catalans, serà el torn de Rosana. La cantautora canària, amb una àmplia carrera musical, ha publicat vuit àlbums aconseguint el reconeixement de públic i crítica al llarg dels seus més de vint anys de trajectòria musical.

També el dissabte 30 de maig, el duet sevillà Los del Río portaran el seu particular estil de flamenc-pop a la plaça Nova. Una oferta musical de dissabte que es completarà amb l'actuació de l'Orquestra Internacional Maravella, encarregada d'amenitzar el ball de revetlla de Festa Major a la plaça Vella.

El diumenge 1 de juliol, Joan Miquel Oliver actuarà a l'escenari de la plaça Vella presentant els temes del seu darrer disc "Atlantis". Dins de l'oferta musical que recull el programa de diumenge, destaca també l'actuació del conjunt Roba Estesa al parc dels Catalans.

El tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha explicat que "La Festa Major és una festa per a tots i totes els terrassencs i les terrassenques. Per això, l'Ajuntament treballa per tal de confeccionar una programació destinada a tot tipus de públic amb l'objectiu que tothom trobi el seu espai i el seu moment. Amb aquest objectiu, s'ha intentat buscar un equilibri entre els diferents estils musicals, tot tenint en compte les moltes i diverses preferències de la ciutadania".

Protagonisme per a les formacions locals

L'Ajuntament de Terrassa continua apostant pel talent existent a la ciutat amb la presència d'un gran nombre de conjunts i artistes locals al programa de la Festa Major d'aquest any. Grups com Sense Sal (dilluns 2 de juliol – plaça Vella), Albercocks (diumenge 1 de juliol – plaça Vella), Gospelins (divendres 30 de juny –Casa Alegre de Sagrera) o l'Orquestra Simfònica del Conservatori de Terrassa (dissabte 1 de juliol – Seu d'Ègara) se sumaran al gruix de les propostes locals presents de forma habitual en espais com la plaça del Vapor Ventalló, la Plaça Didó o El Jove.

En el cas de l'Espai Vapor i dins del cartell previst per a aquest any destaca l'actuació dels terrassencs Bounties, seleccionats com a grup incubadora local de la Casa de la Música de Terrassa, que actuaran el diumenge 1 de juliol.