Els Consells Municipals de Districte comencen a treballar les idees recollides al procés participatiu «Amb tu, millorem la vida del barri»

A l'abril es traslladaran les propostes al Govern Municipal

Consell Municipal Districte 7Els Consells Municipals de Districte (CMD) de Terrassa han començat la fase de construcció col·lectiva del procés participatiu  «Amb tu, millorem la vida del barri». El passat dilluns, el Consell Municipal del Districte 7 va ser el primer a celebrar una sessió dedicada a treballar conjuntament les idees aportades per la ciutadania, entitats i col·lectius durant la primera fase del procés, la passada tardor. En aquesta sessió, el Consell va debatre 17 propostes centrades en el seu territori, en va fer aportacions i les va prioritzar. El resultat de la sessió es traslladarà al Govern Municipal a l'abril.

Durant el mes de març, la resta de districtes celebraran sessions com aquesta, amb el següent calendari: 

CMD3: 10 de març, 18 h. Centre Cívic Municipal Alcalde Morera
CMD1: 14 de març, 18.30 h. Casal Cívic Vapor Gran
CMD4: 15 de març, 18.30 h. Centre Cívic Municipal Maria Aurèlia Capmany
CMD5: 16 de març, 18 h. Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer 
CMD6: 21 de març, 18.30 h. Centre Cívic Municipal President Macià
CMD2: 24 de març, 18 h. Centre Cívic Municipal Montserrat Roig

El procés participatiu «Amb tu, millorem la vida del barri» va arrencar el passat octubre com a aposta municipal per un nou format en els processos participatius, passant de la perspectiva individual a una mirada col·lectiva, generant un espai de participació on la ciutadania proposi idees noves que després són compartides en el marc dels Consells Municipals de Districte. A la fase inicial  es van recollir les idees aportades per persones a títol individual, entitats i col·lectius de la ciutat. Una comissió tècnica va comprovar l'adequació als requisits demanats i va traslladar les 92 idees que els complien als Consells Municipals de Districte. Al mes de desembre, les persones i entitats impulsores d'aquestes 92 iniciatives van tenir ocasió de presentar-les davant els consells, com a pas previ a les sessions de construcció col·lectiva de propostes que s'estan duent a terme aquest mes de març.