Els mitjans de comunicació municipals ofereixen nous incentius publicitaris per al comerç i les empreses locals

Els anunciants tindran ofertes de fidelització a uns preus més assequibles per a facilitar la difusió dels seus productes malgrat la situació de crisi

Des d'aquest mes d'octubre, els comerciants i empreses que vulguin anunciar-se a través de Canal Terrassa, la Ràdio Municipal 95.2FM i el web www.terrassadigital.cat tindran al seu abast un ventall de nous productes publicitaris amb ofertes de fidelització que van des del 20% fins a més del 50% d'estalvi respecte altres tarifes anteriors. L'objectiu d'aquests nous espais comercials és donar suport als comerços, establiments i empreses de la ciutat que vulguin anunciar-se als canals públics d'informació, a un cost més assequible en aquests moments de crisi, quan menys recursos tenen per destinar a publicitat, però, en canvi, quan més difusió necessiten. Alhora, també es volen consolidar els anunciants que durant aquest temps han mantingut la seva fidelitat als canals locals.

Entre els diversos espais pensats per dinamitzar el comerç de proximitat, destaquen les ofertes de fidelització en horari preferent a la televisió, durant sis mesos o un any, així com també nous continguts i patrocinis al web www.terrassadigital.cat.

Aquestes noves tarifes publicitàries les ha aprovat aquest dilluns el Consell d'Administració de la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, S.A, empresa municipal que gestiona els mitjans públics de comunicació local.

La crisi sanitària de la Covid19 ha reforçat el paper dels mitjans de comunicació municipals com a servei essencial per informar a la ciutadania de la gestió de la crisi i de la situació a nivell local. Aquest fet s'ha reflectit en un increment d'audiència i seguidors, tant a la televisió i a la ràdio, com també al web i a les xarxes socials dels mitjans. Els nous espais publicitaris que s'han aprovat avui estan pensats per a revertir aquest increment d'audiència i seguidors en el comerç i les empreses locals, ajudant a difondre la seva activitat.