Finalitzen les obres per millorar les condicions d'accessibilitat del carrer de Monistrol

L'actuació respon a les peticions del veïnat de Poble Nou - Zona Esportiva

Avui han finalitzat les obres que han millorat l'accessibilitat del carrer de Monistrol, en el tram que va des del carrer d'Albacete fins al de Pardo Bazan, al barri de Poble Nou - Zona Esportiva. Es tracta d'una actuació emmarcada dins el programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l'espai públic que respon als requeriments del veïnat. L'execució d'aquest projecte ha permès guanyar el carrer pels vianants. Fins a l'execució de les obres de millora, la pròpia configuració de la via la feia poc adequada per al seu recorregut a peu. Per una banda, la vorera era pràcticament inexistent i, per l'altra, el desnivell del carrer se salvava mitjançant diferents trams d'escales. Per aquest motiu, l'Ajuntament va decidir dissenyar una intervenció que incloïa una rampa i una actuació de pintura a la calçada.

L'actuació es va començar a valorar com a conseqüència de les peticions veïnals, que alertaven de les dificultats que enfrontaven els i les residents al tram del carrer afectat. Finalment, es va arribar a la conclusió que la solució més viable era construir una rampa com a alternativa a les escales i, al mateix temps, fer una actuació de reserva d'una part de la calçada per als vianants, mitjançant una acció de pintura i la instal·lació de pilones.

Després d'aquesta intervenció, els i les ciutadanes que fan servir aquest tram del carrer de Monistrol disposen d'una via més accessible i més segura. Les obres, que van començar el dia 9 d'octubre, comptaven amb un pressupost de 12.205,94 euros (IVA inclòs) i van estar encarregades a l'empresa Infraestructures Serveis Obres del Vallès (ISEOVA) SL.