Fins dilluns vinent es pot consultar el cens electoral per a les eleccions al Parlament Europeu

Es pot fer de forma presencial, per telèfon o a través d'Internet 

Consulta cens electoralL'Ajuntament de Terrassa ja ha publicat les llistes del cens electoral per a les eleccions al Parlament Europeu convocades per al proper 9 de juny. El cens es podrà consultar fins dilluns vinent, 29 d'abril, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de plaça Didó de manera presencial i individualitzada.

Les persones que prefereixin no desplaçar-se a l'Ajuntament poden fer també la consulta a través del servei telefònic d'informació 010 o del web municipal, concretament, a l'adreça http://www.terrassa.cat/eleccions. Donada la coincidència en el temps amb les eleccions al Parlament de Catalunya, les persones que consultin el cens es podran informar sobre el col·legi on poden exercir el seu dret a vot en ambdós comicis, en cas que disposin d'aquest dret. A les eleccions europees pot votar la ciutadania europea que viu a Terrassa, sempre i quan s'hagi inscrit prèviament al CERE (Cens Electoral d'Estrangers Residents a Espanya).

Al mateix web municipal es podrà trobar tota la informació relacionada amb les eleccions: dades dels comicis, col·legis electorals, resultats anteriors, enllaços relacionats, etc. En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals fins al proper dilluns. Un cop s'hagin resolt les reclamacions per part de l'Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions.

L'Ajuntament de Terrassa recorda que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar. Per tant, recomana especialment a les persones que podran exercir el seu dret a vot per primera vegada i a les que han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions que verifiquin les seves dades.