Ja es poden adquirir les entrades per accedir a les piscines municipals de Terrassa

La temporada de bany començarà el dijous 24 de juny i s'allargarà fins el 5 de setembre. Aquest estiu es manté l'entrada gratuïta per a menors de 14 anys i es podrà adquirir una targeta multibany de 10 entrades a un preu de 15 euros

Piscina de VallparadísLa temporada de bany a les piscines municipals de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina s'iniciarà dijous 24 de juny i s'allargarà fins el diumenge 5 de setembre.

Per facilitar al màxim l'accés dels usuaris i usuàries a les piscines municipals i davant les limitacions d'aforament i disposicions per fer front a la Covid-19, les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web www.terrassa.cat/piscines amb tres dies d'antel·lació al moment en què es vulgui fer-ne ús, a partir de les 21 h (per exemple, si es necessiten entrades per al dia 25 de juny, es podran d'adquirir a partir del dia 22 a partir de les 21 h), o a les mateixes taquilles de les piscines mitjançant pagament en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit.

L'Ajuntament de Terrassa manté els preus especials que ja es van aplicar l'any passat, amb entrada gratuïta per a les persones menors de 14 anys, una entrada general de 2 euros a partir dels 14 anys i d'1,5 euros per a esplais i col·lectius. A més, i davant la impossibilitat d'adquirir abonaments de temporada, es posa a disposició dels usuaris i usuàries una targeta multibany de 10 entrades a un preu de 15 euros.

Les limitacions d'aforament marquen l'obertura de les piscines a 1/3 de la seva capacitat amb l'objectiu de poder assegurar la distància de seguretat a la zona de platja i a l'interior de l'aigua. A més, i per garantir la correcta realització de les tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions així com facilitar l'entrada diària al màxim nombre de persones s'establiran dos torns de bany, un de mati (de 10.30 a 14.30 h) i un de tarda (de 15.30 a 19.30 h). D'aquesta forma, la piscina de Vallparadís podrà acollir 500 banyistes en cadascun dels torns de bany. Pel que fa a les piscines municipals de Sant Llorenç i les Arenes, el límit d'aforament serà de 100 persones a cada torn mentre que la piscina de la Maurina tindrà una capacitat de 90 banyistes en cada torn.

Per evitar la utilització compartida d'espais, els serveis de guarda roba i vestidors estaran tancats i es reduiran els aforaments i l'accés als lavabos per garantir la distància social dins els espais comuns de les instal·lacions. Amb l'objectiu de minimitzar les cues d'entrada i el temps d'espera per accedir a les instal·lacions es reforçaran els serveis d'atenció i informació i s'ampliarà el nombre de taquilles a disposició de les persones usuàries. També es modificaran alguns dels recorreguts d'accés i circulació dins dels equipaments per reduir el creuament de persones i es delimitaran espais d'estada a les zones de platja que garanteixin el distanciament social. Durant tota la temporada de bany, les piscines municipals ampliaran les tasques de neteja i desinfecció i es proveirà a les persones usuàries de material per a la correcta desinfecció i neteja de mans i calçat, a més de la instal·lació de diferents cartells informatius amb recomanacions i normatives d'ús i seguretat.

Adreces i telèfons:

  • Piscina Municipal de Les Arenes: C/ del Tibidabo, 60, 08227, Terrassa. Telèfon:937 316 786
  • Piscina Municipal de Sant Llorenç: C/ del Castellsapera, 7, 08227, Terrassa. Telèfon:937 863 001
  • Piscina Municipal de La Maurina: C/ de Felip II, 39, 08224, Terrassa. Telèfon: 663 40 01 49
  • Piscina Municipal del Parc de Vallparadís: C/ del Llac de Vallparadís, 5 interior del Parc, 08221, Terrassa. Telèfon: 93 739 74 19.