Ja es pot consultar el cens electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer

Es podrà fer trucant al 010 o al web municipal fins el 4 de gener

Eleccions al Parlament de Catalunya 2021L'Ajuntament de Terrassa ha publicat avui llistes del cens electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel proper 14 de febrer. El cens es podrà consultar fins el dia 4 de gener a través del servei telefònic d'informació 010 o del web municipal, a l'adreça http://www.terrassa.cat/consulta_cens. Les consultes també es poden fer a través del web de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), a l'adreça https://sede.ine.gob.es/ce-internet1/pages/frmPresentacion.xhtml.

Aquest any, a causa de les mesures sanitàries de seguretat establertes per frenar la Covid-19, només es podrà realitzar la consulta del cens a través dels canals no presencials. En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions, de forma presencial, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la plaça de Didó, dins del mateix termini, és a dir, fins el 4 de gener. Un cop s'hagin resolt les reclamacions per part de l'Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les eleccions del 14 de febrer.

L'Ajuntament de Terrassa recorda que és imprescindible figurar al cens electoral per
poder votar. Per als comicis previstos el 14 de febrer hi hauran canvis a les meses electorals, per tal d'adaptar la normativa per la Covid-19 als col•legis electorals, així que es recomana que tothom faci la consulta del cens i comprovi les dades de la seva targeta censal, a més que la porti el dia de les votacions, per tal d'evitar possibles imprevistos el dia dels comicis.  

Vot per correu

El vot per correu es pot sol•licitar des del passat 22 de desembre, i fins al 4 de febrer, de forma telemàtica o presencialment a qualsevol oficina de Correus. Des de l'Ajuntament es recomana a tota la ciutadania que es faci servir aquesta opció, sempre que sigui possible, per minimitzar els riscos derivats de la pandèmia. 

Un cop recopilades les peticions, les delegacions provincials corresponents de l'Oficina del Cens Electoral enviaran als i les sol•licitants la documentació necessària per poder exercir el seu vot, entre el 25 de gener i el 7 de febrer.