Kern Pharma dona 200 ordinadors a l'Ajuntament de Terrassa per donar suport a la formació d'infants i joves terrassencs durant el curs 2020-2021

El Servei d'Educació els farà arribar a famílies d'infants i joves que cursin ESO i Batxillerat amb l'objectiu de pal·liar la bretxa digital

Donació d'ordinadors de Kern Pharma La companyia farmacèutica Kern Pharma ha donat 200 ordinadors portàtils a l'Ajuntament de Terrassa, ciutat en què el laboratori té la seva seu, que aniran destinats a famílies amb infants i joves en edat escolar que no disposen d'equips informàtics per al proper curs 2020-2021.

En concret, els ordinadors es faran arribar a famílies amb fills i filles que cursin ESO i Batxillerat a través del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Terrassa, en col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i els centres educatius, perquè puguin seguir el proper curs escolar sense dificultats, tenint en compte que, a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, s'hagi de combinar la formació presencial amb la formació en línia.

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora d'Educació, Teresa Ciurana, ha visitat aquest matí les instal·lacions de Kern Pharma per rebre aquesta donació de mà del seu president, Raúl Díaz-Varela.

L'alcalde ha agraït a Kern Pharma aquesta donació que "es repartirà a l'alumnat de Terrassa que s'ha detectat que necessita aquest equipament informàtic per poder seguir les classes de forma telemàtica. Des de l'Ajuntament no deixarem de treballar per distribuir tot el material necessari als infants i joves que calgui perquè puguin continuar fent amb normalitat les tasques escolars des dels seus domicilis".

Per la seva banda, Raúl Diaz-Varela ha volgut insistir en el compromís de la Kern Pharma amb el seu entorn més proper: "Per a nosaltres és molt important la nostra responsabilitat amb Terrassa i els seus ciutadans, ja que és el lloc que ens ha vist créixer com a companyia. Per això, volem aportar el nostre gra de sorra per facilitar, en la mesura del possible, que els infants i joves d'aquesta ciutat comptin amb els recursos necessaris per seguir formant-se durant el proper curs".