L'Ajuntament amplia el termini de la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2024

Les sol·licituds es podran presentar fins a l'11 de març, inclòs

L'Ajuntament de Terrassa ha  ampliat fins al pròxim dilluns, 11 de març, inclòs, el termini de presentació de sol·licituds per a la línia de subvenció subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2024, que inicialment finalitzava el 5 de març.

Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa sobre la convocatòria a l'Espai de les entitats https://espaientitats.terrassa.cat. Les fitxes específiques dels diferents àmbits d'activitat pels quals es pot optar a subvencions són a la pàgina web https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/fitxes-especifiques-ambits-2024.

Les entitats poden posar-se en contacte amb el servei de referència de cada matèria  per a qualsevol consulta, ja sigui telefònicament o a través del correu electrònic. 

Podeu accedir al tràmit de sol·licitud a través del següent enllaç:
https://ariadnaseu.terrassa.cat/sta/CarpetaPublic/?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=CATALOGO_TST&DETALLE=6269000066096839607129