L'Ajuntament avisarà a partir d'avui per SMS les famílies que tinguin l'ajut de menjador aquest curs

Des de Serveis Socials s'estudiarà complementar fins al 100% els imports de la concessió en aquells casos que sigui necessari

Menjador escolarL'Ajuntament de Terrassa enviarà a partir d'avui, i durant els propers dies, un missatge de text a totes les famílies a les quals se'ls ha concedit un ajut en concepte de menjador escolar per als seus fills i filles. Aquests ajuts, que atorga la Generalitat de Catalunya, aniran del 70 al 100% del preu del menjador, incrementant així l'aportació econòmica de la Generalitat en, com a mínim, el 70% de l'import i no el 50%, com s'havia fet fins ara. Per al curs 2020-2021, s'han sol·licitat un total de 5.845 ajuts, 675 més que l'any passat. D'aquests, s'han aprovat 4.384, dels quals, 278 són ajuts del 100% i 4.106 del 70%.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Terrassa complementarà fins al 100% els ajuts de totes aquelles famílies que els Serveis Socials municipals valorin i considerin necessari. També s'estudiarà atorgar ajuts a totes aquelles famílies que les hagin sol·licitat i hagin quedat fora de la convocatòria, com poden ser les famílies monoparentals o aquelles que superen per poc els barems econòmics. Les persones que demanin revisar la resolució de la seva petició ho poden fer a través del correu electrònic [email protected] indicant el seu número de telèfon perquè es posin en contacte amb elles o trucant directament al seu centre de referència de Serveis Socials.

L'objectiu del Govern municipal és continuar donant suport a totes les famílies que presenten situacions socials de risc i que necessàriament han de fer ús del servei de menjador escolar.