L'Ajuntament comença dilluns les obres per a la millora de l'accessibilitat dels serveis d'emergència al carrer de Tarragona

Les obres suposaran l'enderroc de les jardineres, que seran substituïdes per escocells a nivell de terra on s'hi plantarà vegetació arbustiva per dotar de verd l'espai i millorar-ne l'accessibilitat

Carrer de TarragonaEl proper dilluns 24 de juliol s'inicien les actuacions que, amb una durada de dos mesos i un cost de 96.752,80 euros, es duran a terme entre el tram comprès entre els carrers del Gregal i de Llevant, un espai on existeixen unes jardineres elevades amb murs de formigó que dificultaven l'accessibilitat als vehicles d'emergència a l'interior del carrer de Tarragona. 

Les obres consistiran en l'enderroc dels escocells de formigó per crear-ne uns de nous a nivell de terra, els quals es desplaçaran a un lateral per tal de permetre generar un pas de 3,50 metres lliure d'obstacles. A més, també s'aprofitarà per ampliar aquests escocells per poder dotar de més verd l'espai, plantant-hi vegetació arbustiva i instal·lant-hi un sistema de reg automatitzat. 

Per últim, també es durà a terme una actuació al carrer del Mestral, perpendicular al carrer de Tarragona i en el qual hi ha uns bancs que seran traslladats al nord del carrer per millorar-ne el pas. L'Associació de Veïns de Can Tusell havia sol·licitat a l'Ajuntament de Terrassa la realització d'aquestes actuacions per garantir que el serveis d'emergència poguessin accedir al carrer fàcilment en cas de necessitat.