L'Ajuntament de Terrassa organitza 40 formacions webinars per a empreses, persones emprenedores, autònoms i persones en situació d'atur

El programa de formacions en línia es relaciona amb l'actualitat de les mesures de la Covid-19 i respon a les necessitats d'empreses i persones aturades

L'Ajuntament de Terrassa, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat ha dissenyat un pla de formació a través de webinars per a pimes, autònoms, persones emprenedores i persones que s'han quedat a l'atur amb l'objectiu d'oferir-los eines que els ajudin a afrontar aquests moments de crisi, de nous plantejaments de negoci i de reorientacions laborals.

L'aposta per la formació en línia dona resposta a la nova realitat marcada pel confinament i la possibilitat d'oferir coneixements i eines a empreses i ciutadania per accedir a canals àgils i efectius que permetin beneficiar-se'n al màxim nombre de persones. En aquesta línia, el programa de càpsules s'ha formulat responent explícitament a les demandes expressades directament per les empreses de la ciutat i persones emprenedores a partir d'una enquesta de detecció de les necessitats sorgides amb la crisi provocada per la Covid-19.

La col·laboració de la ciutadania ha permès elaborar un programa de càpsules formatives que pivota entre el màrqueting on line, el finançament, i l'ús de xarxes socials tant per a les empreses com per a les persones que estan en procés de recerca de feina o d'emprendre un nou projecte.

En aquest sentit, el tinent d'alcalde de l'Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat, Isaac Albert, ha declarat que "La formació és una de les eines més potents per reaccionar davant la crisi i dotar al teixit productiu i a les persones del coneixement per reinventar-se i reaccionar àgilment davant el context actual. Aquest és un primer plantejament de webinars que anirà evolucionant en funció de la demanda que ens facin les petites i mitjanes empreses de casa nostra i sobretot les del sector serveis que estan patint greument l'actual crisi i que es veuen en la necessitat de replantejar-se el seu present. També hi ha formacions que estaven previstes i que s'actualitzaran segons la conjuntura".

Les webinars són seminaris o xerrades sobre algun tema en concret en directe o en diferit i per internet, són en aquests moments l'alternativa als tallers o seminaris presencials que l'Ajuntament de Terrassa organitza habitualment en el marc dels serveis que ofereix per a la ciutadania, les empreses i persones emprenedores i es fan a través de la plataforma de Microsoft Teams.

Demà 2 de juny s'inicia la primera càpsula formativa sobre "Mesures per a persones treballadores autònomes i per a empreses d'economia social per fer front a la crisi de la COVID-19", que anirà a càrrec de la consultora d'Ypaproject Yolanda Presa, i de la tècnica especialista en Emprenedoria i Empresa de l'Ajuntament de Terrassa, Raquel Herencia.

Podeu consultar tota l'oferta formativa i inscriure-us a través de:

https://www.terrassa.cat/formacio-empresa-emprenedoria