L'Ajuntament de Terrassa revalida el reconeixement d'Administració Oberta

Les distincions s'han lliurat durant el II Congrés de Govern Digital

Guardó Administració ObertaL'Ajuntament de Terrassa ha revalidat el Reconeixement d'Administració Oberta, que distingeix els ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l'administració digital a les serves organitzacions. Els reconeixements es van lliurar ahir dijous en el marc del II Congrés de Govern Digital. L'Ajuntament de Terrassa ha tornat a obtenir el reconeixement en la categoria de més de 50.000 habitants, com ja va fer l'any 2015 durant el I Congrés.

Aquests reconeixements s'atorguen en base als indicadors objectius que recull el Consorci AOC, analitzant els llocs web dels ens locals i l'ús dels serveis del mateix Consorci.

El II Congrés de Govern Digital s'ha celebrat els dies 25 i 26 de gener, organitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci Localret i el Consorci AOC, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el CCCB, i el suport de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i l'Associació d'Arxivers – Gestors de Documents de Catalunya. Hi han participat 1.400 persones entre càrrecs electes, treballadors públics d'administracions d'arreu de Catalunya, ponents i representants d'empreses. L'Ajuntament de Terrassa ha tingut un paper actiu en el congrés, a través de tècnics municipals que han participat com a ponents en tres de les sessions programades, tractant temes com ara la contractació pública electrònica, l'arxiu electrònic i la identificació electrònica.