L'Ajuntament farà un informe per analitzar la implantació d'una franja horària dedicada al bany naturista en una piscina pública de Terrassa

La mesura és fruit d'un acord de Junta de Portaveus

Piscines

L'Ajuntament de Terrassa ha acordat fer un informe durant els pròxims dos mesos per analitzar la implantació d'una franja horària dedicada al bany naturista en alguna de les piscines públiques de la ciutat. La mesura és fruit d'un acord de Junta de Portaveus, del qual se'n va donar compte en el decurs del Ple ordinari de juliol celebrat el dijous 21 de juliol.

Segons aquest acord, que compta amb el suport de la CUP, ERC-MES, TEC i PSC, l'abstenció de CiU i C'S i el vot en contra del PP, aquesta franja horària haurà de tenir inicialment una durada mínima de dues hores seguides en un mateix dia a la setmana, i només serà apta per a persones sense banyador.

Un cop acabada la temporada, segons dicta l'acord, l'Ajuntament farà un altre informe sobre l'impacte que hagi tingut la iniciativa, i proposarà modificacions per tal d'adaptar-se a la demanda generada.

Així mateix, l'acord preveu que l'Ajuntament faciliti la celebració d'un "Dia sense banyador" amb caràcter anual. L'Ajuntament informarà d'aquesta nova mesura al Club Català de Naturisme (CCN) perquè en faci la difusió que cregui convenient entre la seva massa social.