L'Ajuntament i l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca acorden valorar l'entrada de públic durant els partits

Els clubs hauran de garantir sempre la seguretat dins les seves instal·lacions i establir els protocols que marquin en cada moment la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Futbol

 

Estadi OlímpicL'Ajuntament i l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca han acordat que tant les competicions de futbol base com els partits que juguin els equips amateurs dels clubs de la ciutat puguin disputar-se amb presència de públic al camp. Així s'ha decidit durant la reunió celebrada aquest dilluns entre el regidor d'esports, Miguel Ángel Moreno, i els responsables dels clubs de futbol de la ciutat representats a l'Associació de Clubs de futbol de Terrassa i Comarca.

En el cas del futbol formatiu, es permetria l'entrada d'un o una acompanyant per jugador sempre que el club garanteixi tot un seguit de mesures de seguretat per a esportistes i espectadors, com ara la identificació de les persones que assisteixin com a públic per a fer-ne un registre, la presa de la temperatura abans de l'entrada a les instal·lacions, així com el manteniment de la distància mínima de seguretat o disposar dels elements i materials necessaris per garantir les mesures higièniques i de control dins les seves instal·lacions.

En els cas dels equips amateurs, a la reunió s'ha acordat que cadascun dels clubs presentarà al Servei d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa un protocol d'actuació que respecti les normatives actuals establertes per la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Futbol per garantir un accés segur a les seves instal·lacions. Segons ha explicat el regidor d'Esports, Miguel Ángel Moreno "Es tracta de poder trobar un equilibri entre les necessàries normes de seguretat que cal seguir davant la Covid-19 i que amics i familiars puguin gaudir també de la part d'entreteniment, lleure i oci que representa la pràctica esportiva. Sempre fent una crida a la responsabilitat, individual i col·lectiva amb l'objectiu de que tothom pugui gaudir de l'esport a la nostra ciutat".

D'altra banda, i tant pel que fa al futbol formatiu com a l'amateur, els entrenaments continuaran desenvolupant-se a porta tancada.