L'Ajuntament i la UPC habiliten i reforcen novament el servei d'aules d'estudi durant el període d'exàmens de gener

De l'11 de desembre i fins al 3 de febrer, la BCT ampliarà el seu horari i obrirà de 20 a 0 h de dilluns a divendres i els dissabtes de 19 a 0 h. La UPC també reforçarà la seva oferta d'espais disponibles

Aules d'estudiCom és habitual durant el període d'exàmens de gener, l'Ajuntament de Terrassa i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) habilitaran i reforçaran l'oferta d'espais destinats a cobrir les necessitats dels i les estudiants.

Així, de l'11 de desembre al 3 de febrer s'obrirà la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) de dilluns a divendres de 20 a 0 h i els dissabtes de 19 a 0 h, per facilitar que els estudiants que ho necessitin disposin d'un espai adequat a les seves necessitats. Durant aquest temps i horaris, l'equipament estarà obert fent les funcions d'aula d'estudi, habilitant una sala de la biblioteca amb connexió wifi per a portàtils i dispositius mòbils. La Biblioteca Central de Terrassa romandrà tancada el dies 23, 25, 26 i 30 desembre de 2023 i 1, 5 (tancat tarda) i 6 de gener de 2024. 

Per la seva banda, la Biblioteca Campus de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT-UPC) obrirà en el seu horari habitual de 8.30 a 20.30 h (sense restriccions d'accés a usuaris). A més a més, durant els dies 27, 28 i 29 de desembre, del 2 al 7 de gener i el cap de setmana del 13 i al 14 de gener, obrirà de 9 a 21 h (amb accés restringit a estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya).

Pel que fa a les aules de l'edifici TR10 del campus universitari de la UPC, les podran utilitzar exclusivament estudiants amb carnet de la Universitat Politècnica de Catalunya. L'horari serà de 24 h tots els dies de l'any, tot i que en horari de 21 a 8 h i els caps de setmana i dies festius, caldrà fer una reserva. De dilluns a divendres laborables de 8 a 21 h, no serà necessari fer reserva.

Reserva de sala: Per accedir i romandre a l'aula d'estudi de l'edifici TR10 a partir de les 21 h els dies feiners, els dissabtes i festius, caldrà que els i les estudiants es registrin a través de la intranet: https://intranet.eseiaat.upc.edu/ca/espai-24h/propies. Abans d'accedir a la sala, els i les estudiants s'hauran de dirigir a recepció de l'edifici (al costat de la sala d'estudi) per identificar-se i perquè el personal de la UPC comprovi la seva reserva.