L'Ajuntament implementarà mesures immediates per potenciar el comerç de l'illa de vianants

En resposta a les demandes dels representants comercials d'aquesta zona de la ciutat, l'alcalde s'ha compromès a fer seguiment de les mesures i actuacions previstes i fer els ajustos necessaris en cada cas en properes reunions

En una trobada amb veïnat i comerciants, celebrada al Casal Cívic del Vapor Gran juntament amb l'associació de comerç TerrassaCentre, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presentat el seguit de mesures previstes a aplicar per contribuir a la millora del comerç, en àmbits com la neteja, la seguretat, la mobilitat, així com la promoció econòmica.

Així, s'ha previst intensificar les neteges amb aigua dels espais de les bateries de contenidors en l'entorn de l'illa de vianants, per incrementar el que ja s'està fent periòdicament a la zona.

Pel que fa a la seguretat i el control policial, s'ha anunciat el reforç de la vigilància per part de la Policia Municipal a la zona del Centre per combatre l'incivisme en l'ús de bicicletes i vehicle de mobilitat personal i una nova campanya informativa al respecte. En aquest sentit, s'ha anunciat la prohibició de circulació de vehicles de mobilitat personal i bicicletes en carrers com el de Font Vella i de Sant Pere.

També s'ha donat a conèixer l'inici d'actuacions immediates de manteniment de l'espai públic en aquells punts de la illa de vianants que s'han detectat en més mal estat.


Vals de pàrquing i campanya informativa i de promoció

Finalment, també s'ha acordat una campanya de ciutat de promoció i reactivació del comerç. Aquesta campanya inclou targetes de 30 minuts gratuïts als aparcaments, públics i privats, de l'illa de vianants i el seu entorn.

A més, l'alcalde ha explicat una nova campanya, que es presentarà pròximament, juntament amb la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, per incentivar el consum durant el període de Nadal i de rebaixes.