L'Ajuntament inicia els treballs de millora a la zona de la pèrgola de la plaça Nova

La zona quedarà restringida a l'accés de persones

L'Ajuntament començarà aquest dilluns uns treballs de millora a l'espai de la pèrgola i de la zona entarimada de la plaça Nova. La zona entarimada de la plaça Nova presenta diverses problemàtiques estructurals, al ser de fusta, que ha comportat diverses dificultats de manteniment i ha patit una degradació important al llarg del temps. 

Per a dur-los a terme, s'ha perimetrat tota la zona, que quedarà restringida a l'accés de persones durant unes setmanes. Els treballs consistiran en retirar tota l'estructura de fusta existent a la zona de la pèrgola, per tal d'avaluar l'estat de sota les tarimes i les instal·lacions dels serveis d'aigua i llum que passen per sota d'aquest tram, i que previsiblement s'hauran de canviar d'ubicació si al final es deixa l'espai sense la tarima de fusta.

Un cop avaluades les diferents possibilitats d'actuació, es procedirà a sanejar el paviment ceràmic. A més, està previst instal·lar un nou sistema de reg i es substituiran les actuals jardineres per una nova plantació a terra, que hauria de facilitar molt més el creixement de les plantes i el seu bon manteniment. Per últim, el Consistori preveu reubicar els punts d'enllumenat d'aquest tram de la plaça.

Amb aquesta intervenció, l'Ajuntament preveu dignificar aquesta zona i donar resposta a les demandes veïnals, que havien denunciat el mal estat de la tarima i de l'arbustiva en l'espai de la pèrgola.