L'Ajuntament inicia un dispositiu per sensibilitzar i donar suport al comerç en prevenció de la Covid-19

Deu equips formats per inspectors i voluntariat de Creu Roja visitaran prop de 2.200 establiments per informar sobre les mesures que han de tenir en compte

Campanya de comunicació davant la Covid-19L'Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa un dispositiu que donarà suport i sensibilitzarà els comerços i la seva clientela en matèria de prevenció de la Covid-19. De l'1 al 10 de febrer, deu equips formats per inspectors i inspectores dels serveis de Medi Ambient, Via Pública, Recaptació i Comerç de l'Ajuntament visitaran els comerços de la ciutat, acompanyats de persones voluntàries de Creu Roja, per aclarir dubtes respecte les mesures que han d'aplicar per fer front a la pandèmia i frenar els contagis per coronavirus. El dispositiu es desplegarà a tots els districtes de la ciutat amb l'objectiu d'arribar a gairebé 2.200 establiments comercials i a les associacions de comerciants, un dels sectors més afectats en aquesta crisi sanitària. Pròximament, l'Ajuntament iniciarà una campanya en aquest sentit dirigida al sector de la restauració.

Les principals mesures de què els equips informaran i que els i les comerciants han de tenir en compte són: complir amb la campanya de les 3M, Mascaretes, Mans netes, Metres i ventilació; controlar que es mantinguin les distàncies de seguretat en les cues; disposar de gel hidroalcohòlic als accessos; i tenir cura de la neteja i la desinfecció de l'establiment almenys dos cops al dia. Els equips, als quals se'ls ha lliurat un protocol d'actuació amb tota la informació necessària per portar a terme la campanya, han estat dotats dels equips de protecció individual necessaris per poder fer la seva tasca amb total seguretat.

"Davant la Covid, no ens la juguem"

Des de l'Ajuntament també s'ha endegat una nova campanya de comunicació per seguir sensibilitzant la ciutadania en la necessitat de protecció davant la pandèmia de la Covid-19. Amb el lema "Davant la Covid, no ens la juguem", l'objectiu és insistir en les mesures de prevenció que s'han de tenir presents en el dia a dia per evitar la propagació del virus. 

La campanya inclou vídeos protagonitzats per terrassencs i terrassenques i diferents imatges en què es continuarà informant de les mesures sanitàries a tenir en compte per a frenar els contagis. La difusió es realitzarà a través de la web i les xarxes socials institucionals, espais publicitaris a l'espai públic i Canal Terrassa.