L'Ajuntament millorarà l'accessibilitat a la zona del poliesportiu de la Maurina

Les obres, que s'inclouen dins el Pla de Barris la Maurina, començaran dilluns

Dilluns comencen els treballs per millorar els accessos a la zona del poliesportiu de la Maurina. Es farà una nova rampa de formigó que tindrà uns pendents més suaus i anirà des de la cruïlla del carrer de Felip II, amb Ronda de Ponent, fins a l'accés que hi ha darrere de la piscina, on actualment hi ha una porta de doble full. El projecte també inclou rebaixar el talús i crear una zona d'estada i descans, que comptarà amb dos nous arbres i mobiliari urbà (paperera, font i dos bancs). L'obra, que està inclosa dins el Pla de Barris de la Maurina, té un termini d'execució de dos mesos i va a càrrec de l'empresa Salvador Serra S.A. El pressupost d'adjudicació és de 48.400 euros.

El projecte també contempla altres actuacions per millorar la visió de l'entrada de la piscina des de la nova rampa d'accés. Es rebaixarà el talús i, un cop reperfilat, es plantarà gespa. A més, a la part interior, s'anivellarà el terreny eliminant un graó i es posarà formigó a la zona de terrassa. Les obres també contemplen la substitució de la reixa de recollida d'aigües de la vorera del carrer de Felip II, la instal·lació d'una nova a la zona de la rampa d'accés a la piscina, l'execució de dues rases drenants i d'una escomesa per a la nova ubicació de la font per a gossos.

Els treballs afectaran a l'àmbit d'accés a la zona lliure de circulació de gossos, delimitat per la Ronda de Ponent i els carrers de Felip II i de Sardenya, situat a una zona continua al poliesportiu. Així, durant les obres, l'accés des de Felip II quedarà tancat i només es podrà accedir des del carrer de Sardenya.