L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2021

Les sol·licituds es podran presentar del 14 de gener al 10 de febrer

Ajuntament de TerrassaL'Ajuntament de Terrassa ha publicat la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2021. El termini de presentació de sol·licituds s'obrirà el proper 14 de gener i finalitzarà el 10 de febrer.

Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa sobre la convocatòria, concretament a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=1101. Les fitxes específiques dels diferents àmbits d'activitat pels quals es pot optar a subvencions són a https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/fitxes-especifiques-ambits-2021.

Les entitats poden posar-se en contacte amb el servei de referència de cada matèria  per qualsevol consulta, ja sigui telefònicament o a través del correu electrònic.

Per donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats i amb l'objectiu d'informar  sobre els documents a presentar i la tramitació de les sol·licituds, l'Ajuntament de Terrassa ha organitzat dues sessions informatives on line amb inscripció prèvia. La primera tindrà lloc el dimarts, 26 de gener de 10 a 12h i la segona el dimecres, 27 de gener de 18 a 20. Inscripcions:

https://docs.google.com/forms/d/1Vlx6xb-lGvBPgVGksGgly_G1RfVdHq0_Rhj9mhJvaf4/edit

Justificació de les subvencions de 2020

L'Ajuntament recorda també a les entitats que han rebut subvencions a la convocatòria de 2020 que a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7891 trobaran la informació i el formulari necessaris per a presentar la corresponent justificació i que es podran presentar fins 28 de febrer de 2021.