L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2022

Les sol·licituds es podran presentar fins el 7 de març

L'Ajuntament de Terrassa ha publicat la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2022. El termini de presentació de sol·licituds es va obrir el passat 8 de febrer i finalitzarà el 7 de març.

Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa sobre la convocatòria. Les fitxes específiques dels diferents àmbits d'activitat pels quals es pot optar a subvencions són al següent enllaç. A més, les entitats poden posar-se en contacte amb el servei de referència de cada matèria per qualsevol consulta, ja sigui telefònicament o a través del correu electrònic.

Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats, i amb l'objectiu d'informar sobre els documents a presentar i la tramitació de les sol·licituds, l'Ajuntament de Terrassa ha organitzat dues sessions informatives online amb inscripció prèvia. La primera tindrà lloc el dijous 17 de febrer de 18 h a 20 h i la segona el divendres 18 de febrer de 10 h a 12h. Els interessats en participar-hi poden inscriure's a través del següent enllaç.

 

Justificació de les subvencions de 2021

L'Ajuntament recorda també a les entitats que han rebut subvencions a la convocatòria de 2021 que a la Seu Electrònica trobaran la informació i el formulari necessaris per a presentar la corresponent justificació. Aquest tràmit es podrà realitzar fins al pròxim 28 de febrer de 2022.