L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2024

Les sol·licituds es podran presentar fins al 5 de març

Façana AjuntamentL'Ajuntament de Terrassa ha publicat la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2024. El termini de presentació de sol·licituds s'obre avui, 7 de febrer,  i finalitzarà el 5 de març.

Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa sobre la convocatòria a l'Espai de les entitats https://espaientitats.terrassa.cat. Les fitxes específiques dels diferents àmbits d'activitat pels quals es pot optar a subvencions són a la pàgina web https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/fitxes-especifiques-ambits-2024.

Les entitats poden posar-se en contacte amb el servei de referència de cada matèria  per a qualsevol consulta, ja sigui telefònicament o a través del correu electrònic. 

Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats i amb l'objectiu d'informar sobre els documents a presentar i la tramitació de les sol·licituds, l'Ajuntament ha organitzat dues sessions informatives amb inscripció prèvia.

Les sessions tindran lloc el divendres, 16 de febrer, de 10 a 12 h, i el dimecres, 21 de febrer, de 18 a 20 h, ambdues sessions a l'Espai de les entitats - Casal Cívic Vapor Gran (passeig del Vapor Gran, 39-41, passatge B). Les inscripcions es poden fer a través de l'enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXNmc8czmH4cdqVv6i6NjM4zI2kKsCI52ety6-I9KQUpfbJQ/viewform.

Justificació de les subvencions de 2023

L'Ajuntament recorda també a les entitats que han rebut subvencions a la convocatòria de 2023 a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7891 trobaran la informació i el formulari necessaris per presentar la corresponent justificació i que es podran presentar fins al 29 de febrer de 2024.