L'Ajuntament ofereix formació a les entitats per a adaptar-se a les noves condicions per la Covid-19

S'han organitzat quatre cursos telemàtics al desembre que se centraran en oferir eines per a superar l'impacte de la pandèmia en les organitzacions

FormacióL'Ajuntament de Terrassa, a través dels serveis de Solidaritat i Cooperació Internacional i de Qualitat Democràtica, ofereix un programa de formació gratuïta a les entitats de la ciutat amb l'objectiu de dotar-les d'eines per fer front a les noves condicions socials, econòmiques i organitzatives generades per la pandèmia de la Covid-19. Les sessions, obertes a totes les entitats que es vulguin inscriure, seran telemàtiques i es duran a terme al llarg del mes de desembre:

L'impacte de la Covid-19 a les entitats de solidaritat i cooperació

Dia: 9 de desembre, de 18 a 20h

Contingut: Anàlisi del nou context generat per la Covid-19 i impacte en l'àmbit social, econòmic i organitzatiu de les entitats.

Inscripció: formulari

Iniciació a la dinamització de reunions en línia

Dia: 10 de desembre, de 18 a 20h

Contingut: Característiques i trampes de l'entorn digital, bones pràctiques, la funció de dinamització, eines digitals: plataformes, murs compartits i altres eines.

Inscripció: formulari

Estratègies creatives en el nou context

Dia: dimecres 16/12 de 18 a 20h

Contingut: Explorar estratègies creatives de resposta als reptes que el nou context planteja a les entitats de cooperació i solidaritat.

Inscripció: formulari

Aprofundint en la dinamització de reunions en línia (II)

Dia: 17 de desembre, de 18 a 20h

Contingut: Elements a tenir en compte en el disseny de metodologies participatives, adaptació de tècniques a l'entorn digital, estratègies per promoure la participació digital (plataformes col·laboratives).

Inscripció: formulari