L'Ajuntament organitza una nova edició de la Fira d'Entitats de Salut

La plaça Vella acollirà la jornada aquest proper dissabte, amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca de les entitats a la ciutat

La setena edició de la Fira d'Entitats de Salut es durà a terme aquest proper dissabte, 11 de novembre. Entre les 10h i les 19h, la plaça Vella serà l'escenari d'aquesta tradicional jornada que l'Ajuntament organitza amb la col·laboració de les diverses entitats.

L'objectiu de l'esdeveniment és fer més visibles les entitats i l'activitat que realitzen. Segons ha explicat Laura Rivas, regidora de Salut: "En una ciutat de les dimensions de la nostra, donar a conèixer la tasca que fan dia rere dia les entitats és un repte. Per això, la Fira d'Entitats de Salut és un exemple i una magnífica oportunitat que permet donar visibilitat a la diversitat d'entitats de la ciutat, a més de facilitar informació sobre malalties, en alguns casos molt desconegudes, i gaudir a la vegada d'una jornada festiva".

Terrassa compta amb una rica xarxa d'entitats de l'àmbit de la salut que comparteixen l'objectiu de conscienciar la població sobre la necessitat de defensar els drets de persones amb determinades malalties o trastorns, i contribueixen així de forma activa a la salut comunitària de la ciutadania. A la fira de dissabte hi participaran vint entitats, que oferiran informació sobre trasplantaments, fibromiàlgia, fatiga crònica, càncer, demències, salut mental, dol, addiccions i malalties minoritàries, entre d'altres. El programa d'activitats, obert a tots els públics, inclou diferents tallers i propostes per a donar a conèixer la seva actuació d'una manera dinàmica i participativa.

Aquesta acció respon a l'objectiu del Programa de Govern de continuar donant suport a les entitats de salut de la ciutat. En paraules de Rivas: "Amb aquesta iniciativa, refermem el nostre compromís de donar tot el suport possible a les entitats de salut. Per a Terrassa és un orgull poder comptar amb les entitats que atenen i acompanyen les persones que tenen una malaltia o la pateixen a través del seu entorn immediat".

Més informació:

https://www.terrassa.cat/actualitat-salut/-/asset_publisher/QH3wWSculKKE/content/salut_actualitatsalut_fes_23?_101_INSTANCE_QH3wWSculKKE_lang=ca&terrassaseotitle=Fira%20d%27Entitats%20de%20Salut