L'Ajuntament posa a disposició els equipaments de la ciutat per a la campanya de vacunació massiva

Aquesta tarda es coneixeran els detalls de la campanya impulsada per la Generalitat, que busca assolir la immunitat comunitària

Reunió telemàtica de l'alcalde amb la Conselleria de SalutEn previsió de la presentació de l'estratègia de vacunació massiva de la Covid a Catalunya, que es presentarà aquesta mateixa tarda, des de l'Ajuntament de Terrassa s'han posat a disposició tota la xarxa d'equipaments municipals per a poder portar a terme aquesta campanya a la ciutat. A l'espera de saber els detalls de les necessitats que les autoritats sanitàries traslladin als municipis, des de l'Ajuntament ja s'està treballant proactivament per a poder disposar del màxim d'espais municipals possibles per a aquesta campanya. 

Per a l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, «de la mateixa manera que hem estat al costat de les autoritats sanitàries per superar les diferents etapes de la pandèmia, ara que sembla que comencem a veure una via de sortida o de millora a la situació, des de Terrassa tornem a posar-nos a disposició pel que calgui, per tal de facilitar al màxim aquesta campanya de vacunació». En aquest sentit, l'alcalde explica que «els equipaments cívics, esportius o el mateix recinte firal, si fos necessari, estan a disposició de la Generalitat per a organitzar aquesta campanya i així poder-la iniciar al més aviat possible».   

Un cop es coneguin els detalls, així com els requeriments tècnics i logístics, des de l'Ajuntament es preveu col·laborar tant en l'organització com en la difusió i comunicació de la campanya de vacunació massiva. Tot i això, segons l'alcalde, «que  comenci la vacunació massiva de la població no ens ha de fer baixar la guàrdia i hem de seguir amb la prudència i responsabilitat de totes i tots per tombar aquesta pandèmia». «Deixar de prendre mesures de prevenció o saltar-nos les recomanacions, sobretot en els propers dies de Setmana Santa, no farà més que entorpir un pla que busca intentar tornar a una nova normalitat, i no ens ho podem permetre», explica l'alcalde. 

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; i la regidora de Salut, Mónica Polo; han participat aquest migdia a la reunió telemàtica amb la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés; i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon; per tractar el procés de vacunació a les regions sanitàries de Barcelona, Metropolitana Nord i Metropolitana Sud. A la reunió, en la qual han participat alcaldes i alcaldesses dels principals municipis pertanyents a les referides regions sanitàries, s'ha presentat l'estratègia de vacunació massiva, prevista per iniciar els propers dies.