L'Ajuntament reprèn la Fira d'Entitats de Salut, dissabte a la plaça Vella

Més de 20 entitats participaran en una jornada festiva amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca que fan a la ciutat

Cartell Fira d'entitats de salutLa tradicional Fira d'Entitats de Salut, organitzada per l'Ajuntament de Terrassa, reprèn la presencialitat amb una jornada festiva, aquest dissabte a la plaça Vella. Entre les 10 i les 20h hores es podran visitar les carpes de les més de 20 entitats participants i conèixer la tasca que duen a terme a la ciutat, en l'àmbit de la salut. A les diferents parades s'oferirà informació sobre trasplantaments, fibromiàlgia, fatiga crònica, càncer, demències, salut mental, dol, addiccions o malalties minioritàries, entre d'altres.

La Fira està adreçada a tots els públics i durant tot el dia comptarà amb tallers per  a infants que aniran a càrrec de les entitats participants. A partir de les cinc de la tarda s'iniciaran dos concerts a l'escenari de la plaça Vella: d'una banda, la Coral REMS de la Fundació Catalunya La Pedrera farà la primera actuació de la tarda i, tot seguit, la Lisi Band interpretarà les seves peces per acabar d'amenitzar la jornada.

La regidora de Salut, Mònica Polo, considera "essencial la feina que totes les entitats fan per moltes persones de la ciutat que pateixen una malaltia", alhora destaca que "la fira és una magnífica oportunitat per gaudir d'una jornada festiva que permet donar visibilitat a moltes entitats, així com a moltes malalties que són molt desconegudes".

Aquesta acció respon a un dels objectius del Programa de Govern en què es detalla el suport a les entitats de Salut de la ciutat en la difusió de la seva activitat, l'organització d'actes o activitats de sensibilització i la visibilitat de la seva tasca.