L'Ajuntament s'adhereix a la declaració institucional de la Federació de Municipis de Catalunya de suport a la societat ucraïnesa i en defensa de la pau

Des d'avui s'il·luminarà la façana de l'Ajuntament en color blau i groc i dimarts es realitzarà una concentració ciutadana al Raval de Montserrat

Façana de l'Ajuntament de TerrassaL'Ajuntament de Terrassa, amb el suport de tots els Grups Municipal, ha acordat adherir-se a la Declaració institucional de la Federació de Municipis de Catalunya, davant de la intervenció militar russa sobre el territori ucraïnès. En la declaració es denúncia i condemna aquesta acció militar i la vulneració del Dret Internacional, així com dels acords de Minsk de 2014 i de la Carta de les Nacions Unides per part de la Federació Russa.

La Federació de Municipis de Catalunya se suma així a la declaració realitzada per altres entitats municipalistes, com la declaració del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d'Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya, en defensa de la pau.

En senyal de suport, des d'avui dissabte s'il·luminarà la façana de l'Ajuntament en color blau i groc, fins el proper dimarts, quan es realitzarà una concentració ciutadana davant de l'Ajuntament, a les 19 hores. Des del Consistori es fa una crida a la participació ciutadana en aquest acte, per la pau i la resolució no violenta dels conflictes.

Declaració de la Federació  de Municipis de Catalunya