L'Ajuntament treballa en l'organització d'una Fira-Mercat de la Diada de Sant Jordi al Parc de Sant Jordi

Avui s'ha obert un tràmit a la Seu electrònica municipal perquè floristes i llibreters de la ciutat puguin sol·licitar una parada en aquest espai

Tenint en compte les disposicions del Pla de la Diada de Sant Jordi 2021 publicat per el PROCICAT, l'Ajuntament treballa en l'organització d'una Fira-Mercat, que tindria lloc el proper divendres, 23 d'abril, a un punt emblemàtic de la ciutat com és el Parc de Sant Jordi. Des d'avui i fins dilluns, 19 d'abril, a les 24 h, els professionals dels sectors de la floristeria i la llibreria del municipi podran sol·licitar una parada a la Fira-Mercat, mitjançant aquest tràmit concret que s'ha habilitat a la Seu electrònica de la web municipal https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7871.

L'Ajuntament vol oferir amb aquesta iniciativa una alternativa a aquells negocis de flors i llibres que, per les seves característiques, no poden posar una parada davant de la façana del seu establiment. 


Mesures anticovid

Durant tota la jornada del 23 d'abril, a Fira-Mercat ubicada al Parc de Sant Jordi se senyalitzarà com un espai perimetral, seguint el model que ja es va aplicar en anteriors ocasions, com en el cas de la Fira de Santa Llúcia i la Fira d'Hivern. Al recinte s'hi instal·laran parades de llibres i roses, separades com a mínim per dos metres de distància. Aquests espais hauran de tenir cues separades, assegurant la distancia física entre persones i s'haurà de garantir un aforament màxim del 30%. En aquest sentit, hi haurà personal professional destinat a controlar l'assistència i a informar les persones que hi vulguin accedir al recinte. 

D'altra banda, la Fira-Mercat de Sant Jordi posarà a disposició dels ciutadans i ciutadanes gel hidroalcohòlic i com és habitual, l'ús de la mascareta serà obligatòria.

 

Parades a l'exterior dels establiments

Des de l'Ajuntament, també es recorda que fins demà, dia 16, les floristeries, llibreries i editorials poden sol·licitar posar un punt de venda a l'exterior de l'establiment per al mateix dia 23, ampliable a tota la setmana, del 19 al 24 d'abril. L'enllaç per sol·licitar-ho és https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7871