L'alcalde activa el Pla d'Emergència Municipal en fase d'alerta per risc d'aiguats

Es recomana seguir els consells d'autoprotecció davant les incidències que es puguin generar pel risc de pluja intensa durant les pròximes hores

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha activat aquest migdia el Pla d'Emergència Municipal en fase d'Alerta pels incidents que es puguin generar davant del risc d'aiguats durant les pròximes hores. 

D'acord amb les previsions actualitzades del Servei Meteorològic de Catalunya, es poden produir precipitacions intenses a gran part de Catalunya, que poden superar el llindar de 40 mm en 30 minuts. A Terrassa, es preveu que el risc per avui, dia 15, sigui baix de 8 h a 14 h i alt a partir de les 14 h i fins  a les 2 h de demà.

Els xàfecs poden anar localment acompanyats de tempesta i de ratxes fortes de vent. La distribució geogràfica del fenomen dins de la zona avisada serà extensa.

L'Ajuntament de Terrassa recorda a la ciutadania la necessitat d'actuar amb prudència, evitant desplaçaments innecessaris, evitant l'aparcament a torrents, rieres i zones inundables en general, i seguir els consells d'autoprotecció que es poden trobar al web municipal (https://www.terrassa.cat/ca/com-actuar-en-cas-d-aiguats).

Es pot seguir tota la informació a través del Twitter d'Emergències Terrassa @trsemergencies