L'alcalde Alfredo Vega presenta la programació de la Festa Major 2018

Enguany la programació inclou 400 propostes per a tots els públics del 29 de juny al 4 de juliol

Presentació de Festa Major 2018L'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega; acompanyat del tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Cultura, Amadeu Aguado; de la regidora d'Esports, Eva Candela; i del regidor de Joventut i Lleure Infantil, Jordi Rueda; ha ofert avui una roda de premsa per presentar la Festa Major de Terrassa 2018. A l'acte també hi han assistit l'alumna de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Terrassa, Alba Campillo, autora del cartell de la festa d'enguany, representants de les empreses patrocinadores i de les entitats de la ciutat que participen en la Festa Major.

En la seva presentació, l'alcalde ha volgut destacar el valor únic i transversal de la Festa Major de la ciutat, que aquest any presenta "una oferta adreçada a totes les franges d'edat, promovent la participació activa de tots i totes els terrassencs i les terrassenques". Per a Vega, la Festa Major és una gran oportunitat per fer ciutat, ja que "són dies de convivència i civisme, el millor patrimoni que tenim com a ciutat, independentment de les ideologies i de les diferències, per reconèixer-nos, retrobar-nos, sentir-nos terrassencs i terrassenques i continuar construint, amb orgull ciutadà, una ciutat unida".

Finalment, Vega ha conclòs la seva intervenció agraint el suport i la implicació de patrocinadors i empreses col·laboradores per a que la Festa Major sigui una realitat, al mateix temps que ha elogiat a les entitats de la ciutat que "realitzen una tasca extraordinària, de manera infatigable, organitzant un munt d'actes i activitats d'una qualitat excel·lent, per fer de la Festa Major una gran festa per a tota la ciutadania".  

Terrassa es prepara per celebrar la seva Festa Major 2018, del 29 de juny al 4 de juliol, que presentarà una àmplia i variada programació, farcida d'activitats musicals, culturals, socials, esportives o de lleure per a tots els públics amb 400 propostes lúdiques i festives a diferents indrets de la ciutat.