L'alcalde convoca la Taula de Feminicidi per l'assassinat de dues terrassenques al Pakistan

A les 12 h s'ha convocat un minut de silenci com a mostra de condol i rebuig del presumpte feminicidi

Minut de silenci per feminicidiL'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha convocat per avui a les 11 h la Taula de Feminicidi, amb motiu de la mort de dues veïnes de Terrassa al Pakistan. La Taula estarà presidida per l'alcalde, i assistiran la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín; representants de Mossos d'Esquadra; de la Policia Municipal de Terrassa; del Gabinet d'Alcaldia i dels serveis de Premsa, Comunicació i Polítiques de Gènere de l'Ajuntament.

La reunió  tindrà lloc a la Sala de Govern de l'Ajuntament de Terrassa (Raval de Montserrat, 14-16), i serà oberta als mitjans gràfics només a l'inici.

D'altra banda, l'Ajuntament de Terrassa convoca la ciutadania a una concentració per avui dimarts, 24 de maig, a les 12 h, per guardar un minut de silenci com a mostra de condol i de rebuig pel presumpte feminicidi comès a Pakistan. La convocatòria tindrà lloc al Raval de Montserrat, davant de l'edifici consistorial i comptarà amb l'assistència de l'alcalde de Terrassa i membres de la Corporació Local.