L'alcalde de Terrassa mostra el seu condol per les dues víctimes mortals produïdes a Can Parellada per la mala combustió d'una caldera

El Ple Municipal, que se celebra avui de forma telemàtica, s'ha iniciat amb un minut de silenci en record de les víctimes

 

Dol AjuntamentL'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i els regidors i regidores municipals han mostrat aquest matí el seu condol a la família i les amistats de les dues persones mortes a Can Parellada que van ser trobades ahir sense vida pels Bombers de la Generalitat en un habitatge del barri de Can Parellada a causa d'una alta concentració de monòxid de carboni a l'habitatge, originada, segons els Bombers, per la mala combustió d'una caldera de gasoil.

L'alcalde de Terrassa ha expressat «la seva solidaritat amb la família de les víctimes d'aquesta tragèdia produïda per un lamentable accident. Des de l'Ajuntament ja ens hem posat en contacte amb la família de les víctimes, una família molt estimada i coneguda al barri, per oferir tot el nostre suport i ajudar-los en tot allò que sigui necessari. Caldrà investigar a fons les causes d'aquest fet luctuós per evitar, en la mesura que sigui possible, que accidents com aquest es tornin a produir a la nostra ciutat i arreu».

Segons Bombers de la Generalitat, ahir a les 23.22 h van ser alertats que hi havia dues persones sense vida en un habitatge del carrer de Grècia de Terrassa. Fins al lloc, van desplaçar-se quatre dotacions per revisar l'immoble. Després de fer les comprovacions, les mesures van confirmar que hi havia una alta concentració de monòxid de carboni a l'habitatge, originat per la mala combustió d'una caldera de gasoil.

Un cop els Bombers van acabar la ventilació de l'habitatge, efectius dels Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de les diligències judicials i de la investigació per determinar les causes exactes de la mort de les dues persones, un home de 81 anys i una dona de 76 anys.

Al lloc, també van treballar efectius de la Policia Local i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).