L'Oficina de Turisme de Terrassa reobre les portes aquest dijous 25 de juny

Durant les properes setmanes i de forma progressiva s'espera poder recuperar l'oferta permanent de visites i rutes guiades que s'ofereixen als i les visitants

Oficina de TurismeL'Oficina de Turisme de Terrassa, situada a la Masia Freixa, reobrirà les portes aquest dijous 25 de juny oferint servei presencial a visitants, turistes i ciutadania en general. L'Oficina obrirà en el seu horari habitual: dilluns de 9 a 14 h, de dimarts a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 19 h i els dies festius i caps de setmana de 10 a 14 h.

Durant les darreres setmanes l'Ajuntament de Terrassa ha dut a terme diferents tasques d'adaptació i adequació dels espais amb l'objectiu de garantir la seguretat del personal i de les persones usuàries de l'Oficina. Amb aquesta mateixa intenció, l'atenció al públic a l'Oficina es farà de forma individualitzada, a través de pantalles protectores i mantenint en tot moment la distància de seguretat.

No caldrà demanar cita prèvia, però per accedir a l'Oficina serà obligatori l'ús de mascareta i es posarà a disposició de les persones usuàries gel hidroalcohòlic a l'entrada de l'edifici. A més, el material informatiu a disposició dels visitants no serà de lliure accés i s'haurà de descarregar a través de la pàgina web de Turisme (www.visitaterrassa.cat), mitjançant codis QR o bé demanant-lo al personal al mateix taulell d'informació.

Un cop reoberta l'Oficina de Turisme, l'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme treballa actualment en l'adopció de les mesures necessàries per poder reprendre progressivament l'activitat vinculada a les visites a la Masia Freixa i altres elements patrimonials, així com les rutes guiades emmarcades dins l'oferta turística permanent durant la primera quinzena del mes de juliol.

Per a més informació:

https://visitaterrassa.cat/oficina-de-turisme/.