La Biblioteca del Districte 5 recuperarà una entrada directa des del carrer dels Jocs Olímpics

Els treballs finalitzaran el proper mes de març i obligaran a tancar la biblioteca del 13 al 18 de febrer. A més, entre el 9 i l'11 de febrer els usuaris i usuàries no podran accedir a part del fons de la BD5 degut als treballs d'adequació a l'interior de l'edifici

BD5La Biblioteca del Districte 5 recuperarà el proper mes de març una entrada independent des del carrer dels Jocs Olímpics. L'objectiu és millorar l'accessibilitat a la biblioteca municipal i facilitar l'ús del recinte als usuaris i usuàries que,  actualment, han  d'accedir a la biblioteca per l'interior del Club Natació Terrassa. 

El nou accés a la biblioteca estarà ubicat al carrer dels Jocs Olímpics número 7, entre els pavellons i les pistes de pàdel. Una nova escala, que disposarà d'una plataforma elevadora per fer-la accessible, permetrà accedir a la terrassa posterior de la biblioteca, on s'ubicarà una porta d'accés a l'equipament. Les actuacions previstes per dur a terme aquest nou accés obligaran també a reubicar el mobiliari interior de la biblioteca així com la substitució d'una part del paviment actual de la zona infantil.

D'altra banda, i a l'espai que actualment dona accés a la porta d'entrada a la biblioteca, s'executarà un nou bany d'us exclusiu per als usuaris de la biblioteca i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. A més, i amb l'objectiu de millorar el control d'accessos a l'equipament també està previst instal·lar un sistema de videoporters. 

El cost del projecte, inclòs IVA, assumit per l'Ajuntament de Terrassa, és de 71.899,22 euros. Per la seva banda, la Diputació de Barcelona dona el seu suport en l'adequació de les telecomunicacions i en la planificació de la nova distribució dels espais, a més de fer el seguiment del projecte des dels seus inicis, coordinadament amb el Servei de Patrimoni i Manteniment de l'Ajuntament de Terrassa.

Aquest seguit d'actuacions, que han entrat ja en la seva recta final, obligaran a tancar la BD5 del 13 al 18 de febrer. A més, entre el 9 i l'11 de febrer, els usuaris i usuàries no podran accedir a part dels fons de la biblioteca degut als treballs de redistribució dels espais interiors de l'equipament.