La ciutadania ja pot consultar el cens electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig

Es pot fer fins el dilluns dia 17, de forma presencial, per telèfon o per Internet

L'Ajuntament de Terrassa ja ha publicat les llistes del cens electoral per a les eleccions municipals convocades pel pròxim 28 de maig. El cens es podrà consultar des d'avui dilluns i fins dilluns vinent, 17 d'abril, a qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana (https://aoberta.terrassa.cat/oficines/) de manera presencial i individualitzada. Es recorda que cal demanar cita prèvia, trucant gratuïtament al 010 o bé a través del web https://citaprevia.terrassa.cat/.

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals dins del mateix termini d'exposició, és a dir, fins el 17 d'abril. Un cop s'hagin resolt les reclamacions per part de l'Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions municipals.

L'Ajuntament de Terrassa recorda que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar. Per tant, recomana especialment a les persones que podran votar per primera vegada i als que han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions que verifiquin les seves dades.

Recordem que a l'adreça http://www.terrassa.cat/eleccions es pot trobar tota la informació relacionada amb les eleccions: dades dels comicis, col·legis electorals, resultats anteriors, enllaços relacionats, etc.