La Descomunal proposa un espectacle participatiu a càrrec de la companyia local Rectangle Negre

L'espai de creació musical El Vapor acollirà un happening que busca trencar barreres entre el públic i la creació artística

La DescomunalEl cicle La Descomunal arriba aquest dissabte, 28 d'octubre, a la seva setzena edició amb una proposta a càrrec de la companyia terrassenca Rectangle Negre. Aquest grup portarà a l'Espai de creació musical El Vapor de Casa de la música (c/ de la Mare de Deu dels Àngels, 76) un happening titulat "Alliberem les fronteres de la creació". L'espectacle, que començarà a les 20 h, qüestiona els tòpics sobre la creació artística, el llenguatge escènic i el que pot i no pot considerar-se un acte creatiu, en un exercici de transgressió en què es convidarà al públic a mirar, però també a actuar i reflexionar. L'acte acabarà amb un col·loqui.

Rectangle Negre va néixer l'any 2014 com a companyia de teatre físic que buscava explorar totes les possibilitats del cos com a element de creació artístic. La companyia ha participat al Festival TNT i al Micro-Arts Terrassa. Formen Rectangle Negre Lluís Ruiz, Biel Martínez, Gemma Compte, Lorena Muñoz i Jordi Garreta. La companyia comptarà dissabte amb la col·laboració de l'artista visual David Corral, que ja ha participat en anteriors ocasions a La Descomunal.

La Descomunal és una trobada bimensual de joves artistes terrassencs promoguda pel BaumannLab per a afavorir una xarxa de relacions entre artistes i entitats culturals locals. Cada una de les edicions està organitzada per algun artista o col·lectiu. Des de la seva posta en marxa el 2014 s'han celebrat 15 edicions, sempre a càrrec d'entitats o grups artístics formats per joves de la ciutat.

Més informació a www.baumannlab.cat/ i a https://ladescomunal.wordpress.com/